PETREA-notes

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Čo povedať o sebe?

...pár slov by sa možno našlo...

Hmm...jednoduchá otázka, na ktorú by sa hodila jednoduchá odpoveď. Ja ju bohužiaľ nemám. Nikdy neviem čo povedať tak, aby to znelo normalne a nie ako vychvalovanie sa alebo naopak podceňovanie sa.

Teda aspoň toľko...

Mám 19 rokov, narodila som sa v Bratislave, v našom hlavnom meste. Práve som úspešne ukončila štvorročné štúdium (vidíte...teraz je to zase priveľmi strohé).

Mám mladšiu sestru, ktorá mi dosť často zákonite lezie na nervy (ak máte súrodenca verím, že to veľmi dobre poznáte). Domáce zvieratá sa u nás bohužiaľ nevyskytujú...i keď mi nikto nevyhovorí, že minimálne rybičky by u nás prežili. Vo voľnom čase sa venujem prevažne filmom a seriálom, počítaču a hlavne knihám. Tie čítam, kupujem, dostávam, vymieňam...na čo si len spomeniete. Keď je možnosť rada si zahrám skupinové športové hry, typu futbal, basketbal...atď. Mám rada históriu, rada navštevujem hrady, zámky a zrúcaniny. Čo mi však kvalitne lezie krkom je komentovaná prehliadka nejakej expozície. Nie vždy...ale veď to poznáte...

Tiež sa občas venujem písaniu. Začala som s tým ako šéfredaktorka v školskom časopise a pokračovala som ako nezávislá respondentka v miestnych novinách. Začala som písať priveľa poviedok a ani jednu som nedokončila - nuž možno sa k nim raz vrátim. Celé ich prekopem, zmenim polovicu dejovej línie ale snáď ich v budúcnosti dokončím.

Písanie je vlastne dôvod vzniku tohto blogu. Pôvodne som si chcela urobiť vlastnu web stranku, ale narazila som na dva základné problémy:

1. nemám z čoho platiť server

2. absolutne netušim ako sa taká web stránka robí

Takže asi takto. No...aby som to dokončila, bude tento blog o veciach, ktoré ma zaujímajú (filmy, seriály, hudba, knihy) a môžno aj názory na javy a situácie, ktoré sa dejú okolo nás...

 

Zdravím

 


O autorovi | stály odkaz

Komentáre

  1. Nuž čo?
    Vitaj a kľudne pusti do éteru aj tie nedokončené poviedky.
    publikované: 24.09.2010 08:46:40 | autor: iviak (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014